2016 Månadsmöte Dec

Vid höstens sista möte fredag 16/12 kom 182 besökare för att se Vänersborgs lucia och lyssna på musikföreställningen ”Evigt Taube”.

Liksom tidigare år kunde alla medlemmar som kom få hämta sitt program för våren.

Efter markering av sittplats i festsalen gick alla till teatern.
Dit kom sedan lucia med tärnor och det blev precis så fint och stämningsfullt som alltid från teaterns scen. Flickorna sjöng mycket bra och fick långa applåder. Som tack från aktiva seniorer fick dom var sitt biokort.

”Evigt Taube”var en föreställning där de båda svenska kulturikonerna Evert och Sven-Bertil Taube samtalar om livet och skapandet genom en livfull, saklig och humoristisk dialog. De sjunger också ett stort antal av pappa Everts mest kända visor.
Gun tackade så mycket för en fin föreställning och överlämnade chokladaskar som tack.

Efter föreställningen gick alla till sina platser i festsalen för att dricka kaffe och äta en skinksmörgås som var mycket god. Flera pepparkakor fick vi också.
Lotter fanns att köpa för att vinna blommor m fl fina vinster. Det brukar vara populärt och alla lotterna tog snabbt slut.
Efter lottdragningen berättade Gun om Medborgarskolans flytt till Hamngatan 3 och Öppet hus i de nya lokalerna torsdag 12 /1 2017. Alla är välkomna !

Hon önskade sedan alla en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.

Innan alla gick hem kunde man anmäla sig till vårens resor, vilket många tog chansen att göra.

Vid pennan Ingela Burwall

Vill du se foton från mötet    klicka här

Top