2017 December Månadsmöte

Vid höstens sista möte fredag 15/12 2017 kom  185 besökare för att se Vänersborgs lucia och en show med Roland Ljung och Niklas Karlsson.
Liksom tidigare år kunde alla medlemmar som kom få hämta sitt program för våren. Efter att ha markerat sin sittplats i festsalen hänvisades alla till teatern.
Dit kom sedan lucia med tärnor och det blev precis så fint och stämningsfullt som alltid från teaterns scen. De var nio flickor i luciatåget i år. De sjöng så fint och fick långa applåder. Som tack från aktiva seniorer fick dom var sitt biokort.
När lucia med tärnor tågat ut blev det underhållning med Niklas Karlsson som är blind sedan födseln och Roland Ljung. Roland Ljung läste dikter och berättade historier och Niklas sjöng. Hans framförande av O Helga Natt  var fantastisk och publiken gav honom stående ovationer.
Efter underhållningen gick alla till sina platser i festsalen för att dricka kaffe och äta skinksmörgås, Stora pepparkakor bjöds det också på.
Lotter fanns att köpa för att vinna blommor m fl vinster.. Det brukar vara populärt och alla lotterna tog snabbt slut.
Mötet avslutades och Gun tackade för i år och önskade alla

GOD JUL och GOTT NYTT ÅR.

Nästa möte blir fredag 26/1 2018. De som önskade att teckna sig för vårens resor kunde göra det innan de gick hem hos Gun, Britta och Leif.

Vid pennan Ingela Burwall.

Vill Du se foton ? Klicka här

Top