2018 Mars

MÅNADSMÖTE

23/3 2018

130 besökare kom till detta månadsmöte som också var årsmöte och 15-års jubileum. För att fira detta jubileum var borden rikt dekorerade med dubbel uppsättning av blommor som lottades ut.
Dessutom bjöds vi på en extra god kaka till kaffet.
Mötet startade med årsmötet som snabbt avklarades av Åke Källgård som valdes till ordförande för dagen. Gun Osterman valdes till föreningens ordförande 2018. Barbro Tviksta, Maj-Britt Fransén och Marie Modéer omvaldes på egen begäran för bara ett år. Nyval av Lars Ericsson och Barbro Schönquist. Britta Johansson och Ingela Burwall har ett år kvar av sin mandattid. 
Ny webb-master blir Leif Olofsson.
När mötesförhandlingarna var klara tackade Gun Åke med en blomsterbukett och hoppades att han ville återkomma nästa år som årsmötets ordförande. Gunnel Boman och Leif Olofsson som nu lämnade styrelsen avtackades med var sin blomma. Stig Eriksson som varit vår webb-master i 12 år och nu lämnar oss fick en blomsterbukett och presentkort som tack för allt arbete.

Mötet skulle fortsätta med att naturfotografen Tore Hagman skulle visa bilder och berätta om
” De glittrande vattnens land ”. Tyvärr fungerade inte mörkläggningsgardinerna på en gång så vi fick kasta om i programmet och började med kaffe och smörgås och den goda kakan. Denna ändring verkade det inte som om någon misstyckte till medan vaktmästaren fixade gardinerna.
Mätta och belåtna fick vi sedan ta del av Tores fantastiskt vackra fotografier som han så fängslande berättar till. Det är en njutning att få ta del av hans fotokonst och berättarförmåga.
Efter långa applåder tackade Gun och lämnade en chokladask som påskpresent.

Blommorna lottades sedan ut och det blev många som fick gå hem med en blomma då vi lottade ut dubbelt så många blommor som vanligt.

Britta berättade om föreningsaktuellt och meddelade att vid nästa månadsmöte kommer föredragshållaren som är blind att medföra sin ledarhund.

Vid pennan Ingela Burwall

Visa foto 

Top